ایمپلنت دندان برای لثه های تحلیل رفته

ایمپلنت دندان برای لثه های تحلیل رفته


کاشت ایمپلنت دندان بر روی لثه تحلیل رفته چگونه است؟ طبق آمار و تحقیقاتی که انجام شده است نشان میدهد که بهترین راه حل برای جایگزینی دندان های از دست رفته ایمپلنت دندانی است. اما متاسفانه افراد معمولا زمانی به فکر درمان دندان های از دست رفته خود میافتند که زمان زیادی است دندان های خود را کشیده اند یا از دست داده اند و این امر موجب تحلیل استخوان فک می شود.

همچنین باید بدانید بعد از تحلیل رفتن استخوان فک، لثه های فرد بیمار تحلیل می رود و اگر فرد بیمار قصد کاشت ایمپلنت های دندانی را دارد باید از پیوند استخوان استفاده کند. عمل پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت های دندانی ممکن است به دو صورت انجام شود که در یک روش ابتدا پیوند استخوان را انجام میدهند تا پس از بهبودی فرد کاشت ایمپلنت دندان را انجام دهند و در روش دیگر پیوند استخوان فک همزمان با کاشت ایمپلنت دندانی صورت می گیرد.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت ایمپلنت دندان به همراه مشاوره رایگان می توانید از صفحه ( https://roshadent.com/%d8%a7%db%8c%d9%85%d9%be%d9%84%d9%86%d8%aa-%d8%af%d9%86%d8%af%d8%a7%d9%86/ ) دیدن فرمایید.

پیوند استخوان قبل از کاشت ایمپلنت دندانی

برای کاشت ایمپلنت های دندانی ابتدا باید میزان تراکم و حجم استخوان فک را مورد بررسی قرار داد و همچنین باید اعصاب و سینوس ها را هم در نظر گرفت و مورد بررسی کامل قرار داد تا در صورت کاشت ایمپلنت های دندانی عوارض احتمالی کاشت رخ ندهند. برای معاینه و تشخیص اولیه در برخی موارد ممکن است رادیوگرافی دندان کفایت کند. اما در صورتی که فرد بیمار بخواهد اقدام به کاشت ایمپلنت کند حتما باید اسکن سه بعدی انجام دهد تا پزشک متخصص به طور دقیق از وضعیت استخوان فک در اطلاع قرار گیرد. این تصاویر سه بعدی را فقط در مراکزی که مختص رادیولوژی دهان و دندان است می توانید تهیه کنید. تهیه این اسکن سه بعدی همانند تهیه رادیوگرافی او پی جی است و کاملا ساده است.

پیوند استخوان قبل از کاشت ایمپلنت دندانی

در تصویر اسکن سه بعدی مقاطعی از فک نمایان می شود که دندانپزشک متخصص به وسیله آن می تواند متوجه این موضوع شود که چه مقدار از استخوان فک باقی مانده است و استخوان فک دارای چه مقدار تراکم است. همچنین به وسیله این تصویر سه بعدی فرد می تواند متوجه این موضوع شود که استخوان فک بیمار که تحلیل رفته است دارای چه مقدار ارتفاع است؟

در این روش درمانی پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت های دندانی ابتدا پزشک جراح لثه را کنار میزند و با استفاده از مش های تیتانیومی دار بستی را ایجاد می کند و بعد از آن پودر استخوان یا مواد پیوند استخوان را در محل مورد نظر قرار می دهد. بعد از گذشت ۶ ماه که طول درمان این عمل است فرد بیمار باید مجددا مورد اسکن قرار گیرد تا متوجه شوند که پیوند استخوان با موفقیت انجام شده است؟ تا اگر این پیوند با موفقیت به اتمام رسیده باشد کاشت ایمپلنت های دندانی را انجام دهند. همچنن بعد از گذشت ۳ ماه از کاشت ایمپلنت های دندانی اقدام به جایگذاری روکش دندان ها می کنند.

کاشت ایمپلنت و پیوند استخوان به روی لثه تحلیل رفته

در این روش نیز با همان دستگاه ها و تکنولوژی که اسکن سه بعدی تهیه می کرد فرد بیمار ابتدا باید اسکن ۳ بعدی را تهیه کند. تفاوتی که در این روش وجود دارد این است که اندازه پایه های ایمپلنت را هم اندازه گیری و تعیین می کنند. در این روش که ایمپلنت های دندانی به همراه پیوند استخوان همزمان انجام می شود پزشک با استفاده از این تصاویر تشخیص می دهد که چه مقدار از پایه ایمپلنت را باید درون استخوان فک قرار دهد و چه مقدار را برای پیوند استخوان و پودر استخوان نگه دارد تا اطراف پایه ایمپلنت را بگیرند و با آن جوش بخورند.

کاشت ایمپلنت دندان و پیوند استخوان به روی لثه

در این روش جراحی ابتدا لثه را برش داده و کنار میزنند و پس از آن پایه های ایمپلنت را در محلی که از قبل تعیین شده قرار می دهند و کاشت می کنند. بعد از کاشت پایه ایمپلنت در استخوان فک اطراف پایه را با استفاده از پودر استخوان می پوشانند و از غشا کولاژنی استفاده می کنند تا از این پودر استخوان و پیوند استخوان محافظت کنند.

طول درمان در این روش حدود شش ماه است. در این مدت ایمپلنت دندان و پیوند استخوان هر دو با هم گرفته و آماده برای قرار دادن روکش ایمپلنت می شوند.

برای ساخت روکش ایمپلنت های دندانی یا از مواد سیلیکون و یا از اسکن دیجیتالی برای ساخت روکش مناسب تر و دقیق تر استفاده می کنند. همچنین باید بدانید برای ساخت روکش در این روش دیجیتالی میتوان از مواد کامل زیرکونیا استفاده کند. و از دیگر نکات مهمی که وجود دارد این است که در این روش میتوان از اباتمنت اختصاصی استفاده کرد.

تفاوت در دو روش کاشت ایمپلنت در استخوان فک تحلیل رفته

هر دو روش کاشت ایمپلنت برای استخوان های تحلیل رفته در صورتی که به طور دقیق و صحیح انجام شود موفقیت آمیز است. اما باید بدانید که روش دوم یعنی کاشت ایمپلنت دندان و پیوند استخوان به صورت همزمان دارای مزیت هایی است که بعضی از آن ها را در مطلب زیر برای شما باز گو کرده ایم:

مدت انتظار کمتر:

در روشی که پیوند استخوان اول صورت می گیرد بعد ایمپلنت دندان کاشته می شود حداقل نه ماه زمان می برد در صورتیکه در روش دوم یا روش همزمان مدت انتظار به شش ماه تقلیل می یابد .

جراحی اضافی :

در روش اول نیاز به دو جراحی است یعنی یکی پیوند استخوان و دیگری کاشت ایمپلنت دندان است. در روش دوم هر دو کار در یک جراحی صورت می پذیرد.

هزینه درمان :

در روش اول نیاز به خرید مش تیتانیومی است که هزینه بالایی دارد و هزینه درمان را بالا می برد اما در روش دوم نیازی به آن نیست.

درد ناراحتی :

روش اول چون مش تیتانیومی اضافه می شود درد و ناراحتی بیمار بعد از جراحی بیشتر است. علاوه بر این در جراحی مرحله دوم لازم است که مش تیتانیومی خارج گردد.

مش اکسپوژر :

در نیمی از جراحی هایی که از مش تیتانیومی برای پیوند استخوان به روش اول استفاده می شود لثه از روی مش تیتانیومی باز شده و مش در دهان نمایان می شود . این مسئله کار پیوند استخوان را با شکست مواجه می نماید.

میزان موفقیت :

به علت همان مسئله مش اکسپوژر که مش تیتانیومی از زیر لثه بیرون می آید درصد موفقیت کاشت ایمپلنت در روش اول کمتر از روش دوم یا روش همزمان می باشد.

در نهایت باید فرد بیمار بداند که حتما باید به دندان پزشک مراجعه کند و به طور دقیق مورد معاینه پزشک قرار گیرد تا دندانپزشک متخصص در این کاشت ایمپلنت دندانی بهترین روش را برای در مان او انتخاب کند. همچنین فراموش نکنید که اگر می خواهید یک عمل کاشت موفق را تجربه کنید برخی باید ها و نباید ها وجود دارند که فرد بیمار باید به طور کامل آنها را مورد بررسی قرار دهد و آن ها را به درستی رعایت کند تا بتواند یک جراحی کاشت ایمپلنت دندان موفقیت آمیز را تجربه کند.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *