دعا برای خانه دار شدن

امروزه بسیاری از افراد به دنبال راه حل و روش هایی قطعی برای خانه دار شدن و رهایی از خانه های اجاره ای هستند که برای حل این مشکل، هر راهکاری را امتحان می کنند.

بزرگان دینی همواره به انسان ها سفارش نموده اند که برای رهایی از مشکلات و میسرشدن خواسته های خود، خدا را بخوانید و یقین داشته باشید که دعایتان اجابت میابد. اما اگر چنین نشد باید بدانید که چرا چرا دعا برعکس عمل میکنه؟

در ادامه این محتوا از بخش مطالب مذهبی و اسلامی مجله اینترنتی کلید موفقیت به شرح کامل دعاهای موثر و کاربردی برای خانه دار شدن پرداخته شده است.

دعاهای مجرب و قوی بسیاری برای خانه دار شدن در روایات و سخنان بزرگان بیان شده که برخی از آن ها عبارت اند از:

ترجمه: خداوند گواهی می ‌دهد که معبودی جز او نیست و فرشتگان و صاحبان دانش نیز گواهی می‌ دهند؛ در حالی که قیام به عدالت دارند. معبودی جز او که عزیز و حکیم است، نیست.

طبق روایات با توسل به حضرت علی اصغر (ع)، آیه فوق را هر شب ۳۰۰ مرتبه قرائت کنید.

ترجمه: و بگو پروردگارا، مرا در منزلگاهی پر برکت فرود آر و تو بهترین فرود آورنده‌ ای.

این آیه را هر روز صبح پس از نماز، ۷۰ مرتبه و و در نماز های بعد پس از هر نماز ۲۵ مرتبه بخوانید.

ترجمه: معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آن که من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آن که تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟

خدایا! آنگاه که به ‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا چنان ‌که دریا را برای موسی شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌ خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ ات، ای مهربان‌ ترین مهربانان.

مقاتل بن سلیمان از حضرت زین العابدین (ع) روایت کرده که اگر آیه فوق را ۱۰۰ مرتبه بخوانید دعایش اجابت پیدا می کند.

ترجمه: به عزت و جلال و قدرتت قسم، معبودی جز الله نیست، به حق و تقدیس تو قسم، معبودی جز الله نیست، از تو می‌ خواهم که مرا مورد رحمت خود قرار دهی.

شیخ بهایی توصیه نموده که برای خانه دار شدن آیه فوق را در حالی که سجده رفته اید، با خلوص نیت ۷۰ مرتبه بخوانید.

ترجمه: ای بهترینِ مسئولیت‌ پذیران، ای بهترین بخشندگان، از فضل و کرم گسترده‌ ات به من و خانواده‌ ام روزی ده، زیرا تو صاحب فضل و کرم بزرگی.

ترجمه: ای گشاینده‌ ی در ها، ای دگرگون ‌کننده‌ ی دل‌ ها و دیده ‌ها، ای راهنمای سرگردانان و ای فریادرس یاری ‌جویان. یاری ‌ام کن، ای پروردگار، بر تو توکل می‌ کنم و کارم را به تو می‌ سپارم. هیچ نیرو و توانی جز به خدای والا و بزرگ نیست. خدایا، به رحمت خود، بر روح محمد در میان جان ‌ها و بر جسدش در میان اجساد، و بر قبرش در میان گورها، و بر نامش در میان نام‌ ها درود فرست. ای مهربان‌ ترین مهربانان و درود خدا بر محمد و آل محمد.

شیخ بهایی توصیه کرده است که در روز جمعه پس از خواندن نماز صبح و قبل از طلوع خورشید به مدت ۱۰ روز بدون ایجاد فاصله در روز ها ، ۱۰ مرتبه دعای مجرب فوق را بخوانید و بعد از آن ۳ صلوات بر محمد و خاندان او بفرستید.

اگر هم بفکر فروش زمین هستید می تونین از مقاله ای که در همین مقوله با عنوان دعا برای فروش زمین تهیه کردیم استفاده کنین.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *